Mary Poppins Musikal

Igår var jag på Mary Poppins Musikalen på Operan i Göteborg. Katarina hade fixat biljetter för 40 kr var så varför inte gå? =) Elin & Martin,Tina &Tomas,Katarina & Daniel,jag o Barbro. Alltså alla hade sina pojkvänner med sig utom jag som hade svärmor med mig. Fast Katarinas mamma skulle kommit men bangade och Elins mamma hade redan varit och sett den och David ville absolut inte gå och jag vet att Barbro gillar sådant. Musikalen var jäkligt bra, har ju aldrig varit på nått sådant. Nu måste jag bara se filmen, har tyvärr inte sett den.

Från och med idag ska David vara pappa ledig varje måndag, fram till i Mars åtminstone. Efter hon fyller 1 år måste jag ju ta ut 5 dagar i veckan, nu tar jag ju bara 4 så får se hur vi gör efter hon fyllt 1. Var meningen vi skulle gått till öppna förskolan idag men vi sket i det och gick och käkade lunch på stan, har ju aldrig ätit dagens. Blir ju inte då David jobbar mån-fre. Vi gick på Kungsmässan och käkade på ett ställe som heter buffé. Först smakade jag på kycklingwoken och pizza slise, sen tacos. David han smakade på allt :)

När vi var på stan så köpte jag en jacka på CC, 200 kr för en ull kavaj, inte dåligt, så nu har jag äntligen en "fin" jacka att ha då jag har klätt upp mig :)

Olivia har det bara bra, verkar som hon sluppit förkylningen som jag och David har haft. Hon äter jättebra och busar på som bara den. Men hon ska ju dock alltid till våra kontakter, har ju barnsäkrat dem men hon ska ju dra ut dem och hon bara skrattar då vi säger till henne. hehe. Men det är bara fortsätta att säga till och ta henne därifrån.

Ringde Media Markt idag angående våran tv, på & av- stängningsknappen har ju åkt in i tv så vi kan ju inte sätta på den. Så vi kan inte dra ut kontakten så den står på stand by hela tiden. Fick inte på den här en dag så var tvungen ta en skruvmejsel för att få på den. Men det ska komma en tekniker och hämta den och vi får en låne tv så länge.

Vill bygga ett hus nu!

Fika tajm :)

Idag var en fika dag fast det brukar bli många sådana då man e mamma ledig.
Skulle möta upp Louise och hennes Elsa på fyren, Louise pluggar i Göteborg så vi träffas inte var och varannan dag som jag gör med Elin och Karin, men iaf, Elin och Maximus följde med till fyren för en fika. Var riktigt trevligt. Efteråt tog vi en promenad för att barnen skulle få sova.

Igår var jag Och Olivia med Karin och Leo på öppna förskolan och där blev det ju också till att fika :)) Men jag försöker att bara ta kaffe men nån gång kan jag ta en chokladboll till.

Olivia äter så himla bra nu, hon har ju alltid ätit dåligt till lunch men nu äter hon upp en hel burk och en hel burk till middag, + hela efterrätter, det är ju super bra. På Torsdag ska vi till BVC, ska få andra delen av pneumokocker vaccinet (vet inte hur det stavas). Tycker hon känns så tung nu också så ska bli kul och se vad hon väger, fast även då jag tycker hon känns tung brukar hon bara gått upp en 300 gr kanske, hehe. Sist vägde hon 6,5 eller nått sånt. Var iaf 67 cm lång.

Ska skärpa mig!

Ska verkligen försöka skärpa mig ang. bloggen men sitter aldrig vid datorn numera. Går ju som sagt i perioder men ska väl kunna spendera 10 minuter på bloggen varje dag iaf.

Under julhelgen har det vart mycket flackande fram o tillbaka. 23 dec var vi länge hos Barbro o Tommy, julafton först i Borås sen Kungsbacka, juldagen var det middag hos Olivias gammelmormor, annandagen lunch hos Davids faster, så Olivia har varit jätte konstig efter det, bara skrikit, inte gråtit utan skrikit, vägrat att äta så vi antar det blev för mycket för henne så efter nyåret blev det normalt igen, fick tillbaka sovrutinerna och hon äter bra.

Olivias mormor har varit här i krokarna i nästan 3 veckor, har pendlat mellan Kungsbacka, Borås och Göteborg men det har vart riktigt trevligt o ha henne här, saknar faktiskt henne. Synd att det är så långt o dyrt att åka till Luleå/Kalix. Men har planerat in en resa i sommar iaf.

Nu till dagens nyheter!
Olivia är fruktansvärt busig, när hon är mellan mig o David i soffan står hon mot ryggstödet o bara släpper händerna o bara slänger sig hej vilt. Tokunge. Men hon är så super söt och glad. Har blivit väldigt gapig på sistone, gapar så fort hon inte får som hon vill men vi skämmer verkligen inte bort henne, vad vi vet, har försökt tänka på det iaf. Det mår ju varken barnet eller föräldrarna bra va. Ska ta upp med barnmorskan om gaperiet för det är verkligen skit jobbigt, hon har ju sån röstresurs oxå, bara gapar och skriker i flera minuter. Men vi ger ju oss inte om det är nått hon verkligen vill ha, som tevekontrollen. Ska försöka få bort gapandet så fort som möjligt så hon inte blir en unge som lägger sig i affären så fort hon inte får som hon vill. Hon har ju en vilja av stål, det har vi ju vetat sen hon var några dagar gammal. Annars är allt bara bra. Ska försöka komma i gång med träningen igen, har vart lite segt men ska o träna idag :)

Olivia och Robin


RSS 2.0