Olivia på barnkalas


Olivia 5 månader.


Barn Kalas!

I torsdags fyllde Elsa 1 år men hade kalas för vänner och deras föräldrar idag och självklart var jag och Olivia där. David var hemma och var förkylld. Det var många barn på kalaset och Olivia var yngst, dem andra barnen var minst 1 år. Det var kanon fint väder ute så vi hade picknick och satt på filtar bakom deras hyreshus och åt tårta och drack kaffe, barnen fick såklart saft :) Elsa fick några leksaker och nån docka. Men det bästa av allt var att lilla Olivia satt själv för första gången, helt själv, i flera sekunder innan hon höll på att åka bakåt eller åt sidorna :) Men många gånger då hon höll på att ramla så parerade hon, gud vad duktig hon är våran lilla flicka :D Efter det satt hon flera gånger själv, det är så kul då ens barn gör framsteg.

Modell :)

Idag har Olivia fått vara modell hos en fotograf :) Hade på sig vita tights med spets nertill, en spetsbody och en rosa plysch klänning och såklart ett rosa hårspänne i håret, hon var så himla söt. Olivia satt i en stol på ena bilden och visade fötterna som är så gulligt och på andra kortet ligger hon på en kudde så man ser händerna och ansiktet. Mamma fick stå beredd att rycka fram om Olivia skulle tappa balansen. Lite snål med leénderna var hon men dom fotar ju tills dem får bra bilder. Vi fick hem ett erbjudande från forografen, 2 st bilder 13*18 för 269 kr innan barnet är 7 månader och såklart nappade vi på det :) Dessutom ligger bilderna kvar i datorn så man kan ta förstoringar senare, det är ju ganska dyrt men det är det värt.

13*18 - 310 kr
18*24 - 375 kr
24*30 - 590 kr

Monterade på kartong som är ett skydd, behöver ej ha glasram, bleks inte efter ett par år!

30*40 - 1750 kr (hela sept, 1300 kr)
40*50 - 2100 kr
50*60 - 2600 kr

Bra för far-/mor föräldrar att veta :))

Börja Blogga!

Precis som rubriken lyder så tänkte jag börja blogga lite, dels för att det är lätt för vänner och släktingar att kunna läsa hur vi har det, dels för att jag gillar att skriva.
Just nu har vi besök av min kusin Cecilia, hennes sambo Peter och deras son Robin som snart är 9 månader och som jag även är fadder till. Dem har varit här sedan i lördags och stannar tills nån dag denna veckan. Vi har inte gjort så mycket mest varit inne och spelat lite wow, såklart hade dem med sig varsin dator :) 
David börjar jobba på måndag den 1 september efter 4 veckors semester, kommer kännas lite tomt och ovant. Första semester veckan lånade vi en stuga i Ugglarp, Falkenberg, nära havet. Var där från tisdag-söndag och det var hur härligt som helst. Under helgen kom Cicci, Peter och Robin och lånade lill stugan som dem sov i. Så på lördagen var vi i Tylösand och mötte upp en gammal wow kompis "Skrållan" (Daniel), hans flickvän och dennes kompis från Borås. Vi spelade äventyrsgolf och sedan åkte vi in till Halmstad och käkade på en thai restaurang. Denna dag var mycket trevlig, träffade Skrållan sist då vi och han bodde i Stockholm, för ca 1½ år sedan. Måste skriva lite om våran dotter Olivia, hon är så himla glad dagarna i enda, bara charmar alla runt omkring sig :) Skulle nästan kunna äta upp henne för hon är så himla go, våran lillsnutta. Snart är hon 6 månader, gud vad tiden går fort. Måste nu hoppa ner i sängen, har varit trött hela dagen idag, tror gästerna ska se nån film.


RSS 2.0