Hmm

Var och tränade igår, coreboll, kan säga att det är nog inget för mig just nu, man gjorde mycket sittups på bollen och jag är så otränad så jag kan knappt göra sittups, väldigt mycket balans också, ska gå på det längre fram. Just nu vill jag bränna lite fett. Vill bränna fort :) Vill ju bli smal igen. Eftersom att dem har 25 minuters pass så kan man ju ta t.ex coreboll efter ett annat pass. I morgon ska jag på Mage, rumpa, lår igen för cirkelträningen var fullbokad. Brukar typ oftast vara det på torsdagar kl 17.30. Har ju tänkt och träna 3 dagar i veckan till att börja med. David tränar ju 2 dagar just nu, måndagar och onsdagar men har funderat på att gå på torsdagar också, då blir det väldigt mycket pusslande då man har en liten gumma som lägger sig vid 19-19.30. Men men, det löser sig alltid. Har träningsvärk i revbenen idag, mycket konstigt.

Idag var jag och gumman en sväng ner till Elin och Maximus och hälsade på. Jag och Elin fikade och gumman lekte, Maximus sov emellanåt :) Nu har ju Maximus gått om Olivia viktmässigt. Han vägde 6,3 och gumman 6,1. Maximus är lite yngre än Olivia, sisådär 5 månader :) En stor liten kille :)

Spelade en stund på min Death Knight, den är ju hur grym som helst juh. 

Gumman börjar bli lite "skrovlig" i underkäken så kanske det kommer några bissingar inom kort :)

Pokerkväll!

Skönt med helger för då får jag sova ut lite, David vaknar ju alltid vid 7 snåret och då tar han gumman när hon vaknar. David målade långväggen en gång med målarfärg medans jag hade hand om Gumman.

Tor kom hit och väntade ett tag innan vi åkte ut till Onsala för att kolla på dm i badmington men David och Tor var inte med och tävlade men Felix och Max. Felix hade förlorat och åkt hem innan vi kom till Onsala. Men vi satt en stund och kollade på Kungsarna. Efteråt åkte jag, David och Tor och beställde pizza :)

Sen kom  Max, Felix och en kompis till dem som heter Peter hit, vi hade pokerkväll, texas holdem. Satsade en tjugolapp och Peter vann 100 kronor och 2:an Tor fick tillbaka sin tjugolapp. Gumman var med oss och satt i sin matstol och var väldigt exalterad. Felix åkte ut ganska snabbt så han satt och spelade GuitarHero. Näste man som åkte ut var jag för jag tog All in för då hade jag blivit så less på spelandet, sen Max och sen David. Jag, Felix och Max drack en Likör 43 drink, gud vad gott det är :) Efter 22-tiden åkte grabbarna hem och gumman gick och la sig.

Jag och David questade lite grann innan vi och grabbarna for in i första instansen Utgarde Keep, gick fort som tusan, 3 bossar som var något lätta, jag fick ett par wrists och David ett head :)

Idag tog jag och målade ett till varv på långväggen så nu är vi helt färdiga med den, i kväll kan vi sätta tillbaka soffan och hänga upp tavlan och sätta upp högtalarna :)

Nu ska jag logga in på wow och se om nån är online, är sugen på att köra instansen igen :)

Tränat/BVC

Jepp, ni läste rätt, jag har vart och tränat idag. Var på MLR (mage, rygg, lår) och jag kände redan då jag for från SheShape att jag hade ont i låren :) Men alla var så smidiga och själv kände man sig som en kossa. Men får väl ge det några gånger så kanske jag också blir smidig. På måndag ska jag träna cirkelträning, då går man runt på gymmet och gymmar, antar man gör ett visst antal på varje maskin :) Ska bli spännande.

Var på BVC idag också, nu väger Olivia 6125 g och är 65 cm lång, huvudomfånget är 42,1 och bukomfånget 36,8.

Var på Åhlens innan BVC för att tiden skulle gå och hittade en jättesöt tomteklänning och tomteluva som jag köpte till gumman, hon kommer bli så söt på julafton, fast söt är hon ju redan :) Hoppas bara att morfar kommer och firar jul med oss i år så han också får se hur fin hon kommer vara :) Skulle vara så trevligt, har inte firat jul med honom på några år och i år blir det gummans första jul också :)

Klippt luggen :)


Titta jag står :)


Varför ska man sova på kudden?!


Så gott jag sover


Farsdag :)

hmm, är ju ingen idé att försöka ge David frukost på sängen då han stiger upp flera timmar före mig :) Dessutom är det bara bökigt att sitta i sängen och äta. Olivia gav David ett bälte, ett par strumpor som det stod "I Love Dad" på och ett par jätte goa och fina tofflor som passar utmärkt till Davids morgonrock.

Till min egen lilla far skickade jag 4 trisslotter och ett kort. Hoppas han vinner några miljoner så kanske han delar dem med mig, hehe.

Köpte Guitar Hero 3 idag på Elgiganten för 749 kr, sen såg vi då vi kom hem i nya Ica Maxi bladet som börjar gälla i morgon att dem har Guitar Hero Aerosmith för 299 kr, så jag ska åka och lämna tillbaka det i morgon och köpa det på Ica Maxi istället.

Ska dessutom börja träna i morgon, har fixat mig ett kort på She Shape, så i morgon blir det Cirkelträning 30 min kl. 17.30.

Nu ska jag och David in och spela lite WoW, har precis lagt lilla gumman.

Konstmässa

Ska in till Göteborg idag på konstmässa, Edit ställer ut lite tavlor och vi fick ett inbjudningskort. Ska bli kul att gå på konstmässa och få se hur det ser ut, man har ju aldrig varit på något sådant :) Nu sitter vi bara och väntar på att gumman ska vakna så vi får ge henne lite mat och sen fara iväg.

Ska försöka måla lite idag också om jag hinner så vi blir färdiga nån gång i vardagsrummet. Har fortfarande bara målat en vägg, måste fara till SO Börjesson och hämta mera färg. Vill ju hänga upp gardiner och få upp nya tavlorna, det kommer bli så himla snyggt.

Försöker att hitta ett svart vinställ som man kan hänga på väggen, hittade ett på Kungsmässan, fast det var ganska dyrt, 300-400 kr för 4 st vinflaskor så får se om man har råd att köpa det nån gång, måste ju prioritera vad man handlar numera :) Sen vill jag ju köpa en fönsterlampa till gumman, har sett en jag vill ha stående i hennes fönster, den är likadan som hennes taklampa, det skulle ju vara väldigt fint. tror dem höjt priset sen sist jag var och kollade på den, kostade lite över 300 kr nu.  369 eller nått sånt. Men måste snart köpa den så den inte försvinner ur sortimentet.

Onsdag!

Idag är det onsdag och det betyder träning för David. Jag och gumman var nere hos Elin och Maximus och fick kaffe och bulle :) Maximus bara sov och Olivia hon kröp runt överallt, och som vanligt hittar hon alltid nått att tugga på, även den minsta lilla smula ser hon. Jaja, hon har ju bra syn iaf men hörseln kan man ju undra om hon har nån, hehe :) Iaf så lyssnar hon inte så mycket på en ännu men verkar som att hon vet att hon inte får göra vissa saker för ibland då man ska ta upp henne från där hon inte får vara så kryper hon i väg i en jäkla fart, så då får man springa efter, hehe. Igår stod hon upp på tevebänken som alltid men släppte ena handen och stod och höll sig i bara ena, såg precis ut som hon skulle släppa den oxå och gå iväg. Men det lär nog dröja ett tag, hoppas jag :)När vi var i Borås i helgen lämnade vi tillbaka utväxta kläder till Wilma och hämtade lite större storlekar, så nu tvättas det för fullt och sparas på hög i garderoben efter storleksordning. Skickade en farsdagspresent igår till min pappa och var även och köpte farsdagspresent till David från Olivia, då är det Davids pappa kvar bara.

Håller varann i handen :)


Sötnosarna


Helgen är över!

I Fredags bar det i väg till Borås då David kom hem från jobbet. Det var ett tag sen vi var i Borås och längesen vi träffade på Gartons :) Robin var sig lik förutom att hans hår hade vuxit, han är alltid lika glad :) Han och Olivia lekte på för fullt, bufflade väl på varann lite då och då om nån leksak men annars var det lungt. Undrar hur dem kommer vara då dem är större, om dem blir som jag och cissi som jämt slogs eller om dem kommer hålla sams?! =) Ja, det får tiden utvisa. I Lördags for vi alla till Knalleland och kikade lite men blev inte så länge, så brukar det ju vara då karlarna är med, går bara och stönar och stönar. På söndagen åkte vi hem relativt tidigt, alltid gott att komma hem i tid, Gartons + Wilma åkte till badhuset. Synd bara att det är så jäkla kallt i Gartons lägenhet, man håller ju på att förfrysa. Fick sova med byxor och strumpor och det är ju inte så normalt. Hoppas dem får det bättre i nya lägenheten. När vi kom till Kungsbacka åkte vi till Barbro och Tommy för att fixa bilen, så nu låter den som den ska. Blev bjudna på Potatisgratäng och fläskfilé, mums. Skönt att man fått sova i sin egen säng i natt, gud vilken skön säng vi har, hehe. Gumman har ju börjat att ställa sig mot möbler och så nu, först står hon på knä och sen drar hon sig upp på fötter, kanske hon börjar att gå tidigt?!

RSS 2.0