Förkyld!

Olivia blev förkyld i söndags, började med att hon var snorig annars var allt som vanligt. Har dock haft svårt att sova på nätterna, vaknar ofta, antagligen för att det stockar igen i näsan. Så hon fick vara hemma från dagis på måndagen, vi steg väl upp vid 11.00 snåret, jag och Olivia :) Men sen var hon som vanligt förutom att hon var snorig, inge feber och inge hängig så jag tänkte att i morgon (tisdag) får hon gå på dagis men då var hon så hostig under natten så jag trodde hon blivit sämre men sen när vi steg upp vid 08.30 så är hon precis som vanligt förutom att hon fortfarande är snorig såklart :) Hon verkar inte bli så jätte sjuk när hon väl blir sjuk. Detta är ju än så länge det sjukaste hon haft och det är ju inte så mycket o hurra över :) Men det är ju jätte skönt.
I morgon är hon ledig från dagis men på torsdag får hon gå iaf.

Vet inte om jag berättat att jag varit till tandläkaren, var ju nån vecka sen nu men det var första gången på 9 år!!!! Ja, jag vet, har inte fått tummen ur men nu ska jag fortsätta gå 1 gång/år. Men iaf, jag hade inte ett enda hål :)) Tandläkaren sa att jag har bra tänder :) Men dock hade jag tandsten men kanske inte är så konstigt om jag inte vart på 9 år. Var veckan efter till hygienisten och tog bort tandstenen, hade glömt bort hur ont det gjorde. Var öm i tänderna hela dagen och kvällen och kunde ju knappt käka. Men nu är det gjort iaf =)

På lördag fyller David 25 år *hurra* Men han är ju som han är och vill inte ha nått kalas, han tycker det är jätte jobbigt att ha kalas, han vill nog inte vara i centrum. För gå på kalas tycker han inte är några problem, det är just att ha ett då han fyller år. Han skulle inte ens bjuda sina föräldrar men dem ska såklart komma iaf och låtsas som om det är vilken dag som helst :)

Var på ett ultraljud igen förra veckan och vätskan i njurbäckena på lillen hade ökat lite grann precis som det gjorde för Olivia. Ska bara hålla koll så att det inte blir för mkt så det stoppar hans kisseri =) Nästa ultraljud blir den 18 november. Jag är i v. 32 då =)

Sen var jag hos Barnmorskan (BM) och mätte magen första gången, nu låg jag på det översta av tre streck men Olivia låg jag på det understa. Men går inte o kolla första gången man mäter hur man kommer ligga sen. Men får hoppas det inte blir nån jätte bebis =) Tog blodprov också som dem alltid gör första gången så dem kan kolla vad jag har för blodgrupp. Ska ju ta med ett papper till förlossningen där det står vad man har för blodgrupp, är ju i fall man mister mkt blod under förlossningen.

Nu ska jag passa på o surfa runt lite medans lillgumman sover.

Hej igen!

Ska försöka komma ihåg o blogga lite men jag glömmer faktiskt bort det. Kommer på ibland då jag gått o lagt mig att jag inte bloggat men då ids jag ju inte gå upp o göra de :)

Lite uppdatering då, de jag kommer ihåg.
Gumman var på 18 månaders kontroll, är ett läkarbesök då dem kollar pulsen iljumskarna, känner på magen, kollar höfterna, allt var bra. Sen fick hon sista sprutan av pneumokocker eller hur de nu stavas. Är iaf mot den värsta öroninflammationen. Fick också en till spruta, den mot mässling, röda hund o.s.v fick båda samtidigt i vardera ben för att göra smärtan så kort som möjligt men blev så klart jätte ledsen när dem sprutade in innehållet :( Numera är jag ju inte mammaledig, utan arbetslös, kul! Men tror ingen vill anställa mig och det förstår min handläggare på AF också, han verkar ha fötterna på jorden. Sa i princip jag kan glida omkring i 4 månader, alltså tills bebben kommer :) Det går hur bra som helst med gumman på dagis. Nån gång har hon "gnällt" lite när jag lämnat men slutat innan jag hunnit fram till ytterdörren. Hon brukar bara vinka hej då o gå iväg med en fröken :) När gumman är på dagis så njuter jag bara av lugnet, fast 5 timmar går alldelens för fort :) Jag brukar sova en liten stund också annars orkar jag inte med kvällen. Man är ju verkligen trött just nu.
Började med mina järntabletter igår vilket jag skulle gjort för ca 2 veckor sedan men det är nog ingen fara. I morgon ska jag på Ultraljud, är då i vecka 26. Ska kolla om vätskan ökat och då kommer dem ju verkligen se om det verkligen är en kille. Har inte vågat hoppas riktigt men i morgon kommer dem ju inte kunna missta sig. Ska bli kul o se den lille knodden igen, "han" lever om mycket mer än Olivia gjorde, hon var ju still i flera timmar så man hann bli orolig.

Ha de bra så länge.

RSS 2.0