Mormor på besök :) Julafton + andra dagar!

Idag på förmiddagen kom Olivias mormor fram till Göteborgs centralstation. Jag och Olivia tog pendeln in till Göteborg för att träffa henne. Vi gick några timmar inne i Nordstan men var ju så himla mycket folk. Tog en fika iaf :) Sen åkte mamma hem till Edit och Jannike och jag och Olivia tog pendeln hem till Kungsbacka igen. Nu på kvällen har vi vart hos Davids mormor och gjort knäck, mums :D Skickade även i väg julklappar till pappa i Kalix, hehe, kom på det lite sent, så dem kommer fram nästa år, nämligen den 2 Januari 2009 =)

I morgon kommer mamma hit till Kungsbacka så ska vi handla dem sista julklapparna. Ska köpa "gissa" julklappen för 25-30 kr, alla köper en liten grej (Davids släkt) och sen ska alla gissa vad de är och den som gissar rätt får grejen. Sen har jag även julklappen kvar till David, Erika eller Joanna, lottar om vems man ska få :) Ska även köpa en till till Robin.

I morgon kväll ska vi klä julgranen hos Davids föräldrar och så får vi se om vi köper en bingolott, är ju uppesittarkväll men vetti tusan om man orkar hålla sig vaken till 00.00 =)

På Julaftonsmorgonen åker familjen Lindström + mamma till Borås och firar där, sen vid 16, 17- tiden åker vi till Kungsbacka, får se om mamma stannar kvar i Borås eller kommer med oss?!

Juldagen är vi bjudna på middag hemma hos Davids mormor.

Annandagen blir det jullunch hos Davids faster. Där träffar vi även Davids farbror med familj som består av fru/sambo + barn eller Martina kanske är vuxen, 18 eller 19 år :) Avgör själv! Är nästan bara 1 gång/ år man träffar dem.

Skriver mer om vad vi kommer hitta på och ska sätta in bilder allt eftersom.

GOD JUL PÅ ER ALLA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0