Ska skärpa mig!

Ska verkligen försöka skärpa mig ang. bloggen men sitter aldrig vid datorn numera. Går ju som sagt i perioder men ska väl kunna spendera 10 minuter på bloggen varje dag iaf.

Under julhelgen har det vart mycket flackande fram o tillbaka. 23 dec var vi länge hos Barbro o Tommy, julafton först i Borås sen Kungsbacka, juldagen var det middag hos Olivias gammelmormor, annandagen lunch hos Davids faster, så Olivia har varit jätte konstig efter det, bara skrikit, inte gråtit utan skrikit, vägrat att äta så vi antar det blev för mycket för henne så efter nyåret blev det normalt igen, fick tillbaka sovrutinerna och hon äter bra.

Olivias mormor har varit här i krokarna i nästan 3 veckor, har pendlat mellan Kungsbacka, Borås och Göteborg men det har vart riktigt trevligt o ha henne här, saknar faktiskt henne. Synd att det är så långt o dyrt att åka till Luleå/Kalix. Men har planerat in en resa i sommar iaf.

Nu till dagens nyheter!
Olivia är fruktansvärt busig, när hon är mellan mig o David i soffan står hon mot ryggstödet o bara släpper händerna o bara slänger sig hej vilt. Tokunge. Men hon är så super söt och glad. Har blivit väldigt gapig på sistone, gapar så fort hon inte får som hon vill men vi skämmer verkligen inte bort henne, vad vi vet, har försökt tänka på det iaf. Det mår ju varken barnet eller föräldrarna bra va. Ska ta upp med barnmorskan om gaperiet för det är verkligen skit jobbigt, hon har ju sån röstresurs oxå, bara gapar och skriker i flera minuter. Men vi ger ju oss inte om det är nått hon verkligen vill ha, som tevekontrollen. Ska försöka få bort gapandet så fort som möjligt så hon inte blir en unge som lägger sig i affären så fort hon inte får som hon vill. Hon har ju en vilja av stål, det har vi ju vetat sen hon var några dagar gammal. Annars är allt bara bra. Ska försöka komma i gång med träningen igen, har vart lite segt men ska o träna idag :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Emma kräver med att få allt hon vill ha =) å helst såånt hon vet att hon inte får å så skriker eller gråter hon om hon inte får de =) vi däremot ger henne då å då saker men har vi sagt nej brukar de vara nej... men vilja avs tål verkligen, får avleda med annat.. å uppmärksamhetskrävande =) sktiker titta tills man tittar =)

2009-01-14 @ 21:10:48
Postat av: cicci

Jag förstår verkligen inte vad du menar! Olivia,röstresurser näää kan inte va möjligt!

2009-01-18 @ 10:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0