Helgen är över!

I Fredags bar det i väg till Borås då David kom hem från jobbet. Det var ett tag sen vi var i Borås och längesen vi träffade på Gartons :) Robin var sig lik förutom att hans hår hade vuxit, han är alltid lika glad :) Han och Olivia lekte på för fullt, bufflade väl på varann lite då och då om nån leksak men annars var det lungt. Undrar hur dem kommer vara då dem är större, om dem blir som jag och cissi som jämt slogs eller om dem kommer hålla sams?! =) Ja, det får tiden utvisa. I Lördags for vi alla till Knalleland och kikade lite men blev inte så länge, så brukar det ju vara då karlarna är med, går bara och stönar och stönar. På söndagen åkte vi hem relativt tidigt, alltid gott att komma hem i tid, Gartons + Wilma åkte till badhuset. Synd bara att det är så jäkla kallt i Gartons lägenhet, man håller ju på att förfrysa. Fick sova med byxor och strumpor och det är ju inte så normalt. Hoppas dem får det bättre i nya lägenheten. När vi kom till Kungsbacka åkte vi till Barbro och Tommy för att fixa bilen, så nu låter den som den ska. Blev bjudna på Potatisgratäng och fläskfilé, mums. Skönt att man fått sova i sin egen säng i natt, gud vilken skön säng vi har, hehe. Gumman har ju börjat att ställa sig mot möbler och så nu, först står hon på knä och sen drar hon sig upp på fötter, kanske hon börjar att gå tidigt?!

Kommentarer
Postat av: Clara

Hej gumman!!

Ja nu far ni passa er! Snart borjar hon ga och river ner bockerna i bokhyllan och nar hogre upp an ni kommer forsta! Haha!

Hoppas ni har det jattebra!!!

Kramar fran Indien!

2008-11-05 @ 11:56:16
Postat av: Lindah

Tur att vi inte har nån bokhylla då, hehe, men är lite rädd för vitrinskåpet :O Vi har det kanon men självklart avis på dig, jag är så himla sugen på en resa så sitter och kollar lite då och då :) Indien, endel kan ha det bra, hihi :) Kramar från Lindströmarna och jag då :p

2008-11-05 @ 15:20:48
URL: http://familjenlindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0