Barnmarknad och Liseberg

Klockan 10.00-13.00 var det barnmarknad i Tölö, där hittade vi 3 leksaker till Olivia för 25 kr för alla 3 :) Det var ganska mycket folk och litet där inne så det var ganska jobbigt. Dem bra sakerna var redan tagna, såg bl.a en liten liten gunghäst för 80 kr men den var såklart tagen, samma tre-hjulingen som även hade ett handtag för föräldern. Men lite leksaker blev det iaf. Man orkar ju inte vara där innan kl 10.00 och stå och köa som en annan idiot och springa in då dem öppnar :)

Efter barnmarknaden åkte vi till Olivias gammelmormor och fikck lite kaffe och fika innan vi skulle bege oss till Liseberg.

Var på Lisebeg strax före 13-tiden, där vi skulle möta Edit och Jannike. Spelade på några choklad hjul och jag vann såklart en stjärnvinst på Kex choklad hjulet. Så nu har vi 1890 gram kex choklad hemma :) Det är ju så himla gott med kex choklad. Förra året då vi också var på Liseberg med Edit och Jannike vann jag en stjärnvinst på Toblerone, 2 kg, vi var något less på Toblerone efter det och det är inte så jätte gott heller. Men i brist på annat så slinker det ner också :) Var väl på Liseberg i ca 1 timme, sen åkte vi hem till Edit och Jannike och var där till 20-tiden. Vi hade det jätte trevligt och roligt. Olivia fick lite grejor av dem, bl.a en jätte häftig svart läder fotölj. Dem ger alltid bort saker, väldigt givmilda människor.

Idag har lilla familjen tagit en promenad till Apoteket, sen har vi flyttat vårt vitrinskåp till andra sidan soffan och sattit Olivias fotölj där vitrinskåpet stod. Jätte fint vart det. Idag kommer Olivias farmor och farfar hem från Polen, får se om dem hittat nått roligt där.

Har säkert redan skrivit detta i bloggen men  iaf. Nu sitter Olivia hela tiden, kryper lite grann och sätter sig igen med nån leksak i händerna. Har blivit himla duktig på att hålla balansen.

Hoppas alla haft en underbar helg!

Kommentarer
Postat av: Edit & Jannike

Hej! Roligt att fåtöljen passade:) Det var så roligt att se Olivia, hon är det sötaste vi nånsin sett. Roligt att se hur hon var i centrum och pratade och skrattade med alla. Men så har hon ju oxå underbara föräldrar:)

2008-10-12 @ 23:16:46
Postat av: Lindah

Javisst är hon underbar! :)

2008-10-13 @ 09:40:20
URL: http://familjenlindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0