Forden såld

Sålde lilla skruttan idag och fick ett bra pris för den, dem prutade inte ens :D så vi är mycket nöjda.
Lilla gumman bara kryper och kryper och fort går det, nu har hon även börjat sätta sig själv från krypande ställning, hon är verkligen duktig och tidig. Oftast så är ju tjejer tidigare än pojkar och dessutom är nog våran lilla gumman väldigt tidig :) Hon har bråttom genom livet som hennes BVC sköterska alltid säger :)

Målade sista varvet i går på fondväggen och mycket nöjd blev jag, det vart ju skit snyggt. Satte upp lamporna på den väggen oxå, nu är det bara till o dammsuga hallen och flytta tillbaka byrån men jag ska inte sätta upp spegeln som jag haft mellan lamporna ovanför byrån utan jag tror jag ska sätta en tavla där i stället. Ska ta min stora guldspegel och sätta i hallen på vägen till vardagsrummet. Ska ta ett kort på väggen/väggarna så ska ni få se hur snyggt det blivit :) Köpte en ny hatthylla på Ikea i ek och stål, byrån går ju i ek men som sagt så var ju hatthyllan för lång, 99 cm och väggen är bara 94 cm, finns ju inte så himla många hatthyllor som är kortare än 1 meter men jag får väl leta. Är ju synd då jag sattit ihop hyllan och slängt kvittot, ingen som behöver en ny hatthylla? :) Den gamla hatthyllan var ju så ful och sen gjorde ju David sönder den oxå ;)

Nu kommer jag inte ha tillgång till bil på dagarna nu när forden är såld men jag har ju nästan aldrig bilen ändå men det var skönt iaf men vi behöver inte två bilar, bara onödigt och kostar pengar.

Tjejen som bor längst ner i vår trappuppgång fick en pojke i mitten på september så hon frågade mig om vi kunde ta promenader tillsammans för tydligen hade ingen av hennes vänner barn, hon är nog i min och Davids ålder. Har inte träffat henne så mycket men dem gångerna jag pratat me henne så verkar hon skit schysst. Lätt och prata med och det är alltid lättare då man har nått gemensamt och prata om. BARN! Dessutom är det roligare att gå promenader med någon, så man kan prata, tiden går alltid så fort.

Kommentarer
Postat av: Linda

Jo är skojj när de sätter fart de små =) Å skön när de kan sätta sig sjävla då är de stadiga, Emma glr det hon med, å ställer sig upp så är full koll p´å henne som gäller, men hon sitter gärna vid sina leklådor å plcokar ut allt på golvet =)

2008-10-07 @ 13:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0