Fredag

Idag har David varit ledig, är det varannan fredag men nu är det slut med det, nu ska dem har 44 timmars vecka. Blir väl mer och göra nu. Lilla familjen var ute idag och promenerade på stan, köpte en hjälm till Olivia för hon sätter sig själv nu och ibland tappar hon balansen och man måste ju vara rädd om det lilla huvudet. Synd bara att dem hade one size på hjälmen för den är ju ganska stor åt henne. Hon är ju så liten och det lilla huvudet också. 

Gjorde egen pizza idag till lunch, gud vad gott det är. Just nu ligger David och Olivia och vilar, ska fara på Ica Maxi och handla sen, tänkte handla för hela veckan så man slipper små handla då och då. Sitter och fördriver tiden och väntar på att dem ska vakna.
 
Cicci och Peter var och tittade på en lägenhet på Göta i Borås igår och dem fick den, så nu blir de inflyttning i nya lägenheten den 1 december. Dem har ju inte alls trivts i den lägenheten på Hedvigsborg och det kan man ju förstå, för det första fryser man ju häcken av sig på vintrarna. Den nya lägenheten var visst jätte stor, typ 90 nå kvadrat. Det var 2 lägenheter ihopsatta så planlösningen var väl lite annorlunda. Jag är så himla nyfiken på hur den ser ut. Men bra att dem fått en ny lägenhet nu och vi får hoppas att dem trivs bra i den :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0