Mycket folk

Igår kom Josefin och hennes lilla Noah förbi, drack kaffe och barnen lekte. Gumman hade en tofs i håret som gärna Noah ville få tag på :) En gång fick t.o.m Noah tag på den men han hann aldrig dra i den. Noahs pappa är från Korea så Noah är också lite mörk i hyn och har stora bruna ögon, jätte söt är han :) Sen kom en kompis till Josefin förbi med sin lilla Hugo, hon har tydligen gått paralell klass med David 6-9:an, precis som Josefin gjort.

Sen kom Lollan och lilla Elsa förbi, så då blev det att fika en gång till :) Elsa har blivit så stor, hon går ju och allt. Helt plötsligt upplever man att dem är så stora då dem kan gå. Fast Elsa är ju 7 månader äldre än Olivia. Hon är så himla söt lill Elsa.

David var och tränade badminton igår så då passade jag och gumman på att fara och hälsa på hennes farmor och farfar, dom åker till Polen idag. Dem hade redan fått besök av ett par från Strömstad som ska med till Polen. Verkar som att alla kan hålla i gumman nu även om det är folk hon inte känner, himla skönt. Dessutom säger alla att hon är så lugn och snäll. Hon bara sitter och tittar på alla i sin matstol eller kryper omkring, det tycker Olivia är jätte kul. Men helt klart är hon ju mycket nöjdare sen vi började med mat till henne. Förut var hon ju väldigt grinig men det är kanske inte så konstigt om man är hungrig, för det måste hon ju nästan vart, för hon vägrade ju ta bröstet ofta och ibland åt hon bara nån minut, sen vägrade hon ju att ta flaskan också, så hungrig hon har säkert varit men vad ska man göra, kan ju inte börja med mat till en bebis som är 1 månad gammal. Ne, livet är inte alltid så lätt men huvudsaken är ju att hon är glad och nöjd nu iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0