Äntligen Fredag

Nu är det helg och David är ledig hela två dagar :) Gud så skönt.

Idag gick jag och Olivia till Studio CK där vi hämtade våra bilder som vi tagit på gumman, dem var riktigt bra. Har försökt knäppa med kameran på korten för att kunna lägga ut dem här men det var inte det lättaste, vart antingen jätte ljust eller så kom det ljusa prickar men till slut fick jag dem att se någorlunda ok ut iaf. Det är två stycken bilder. Sen förra veckan fick vi ett erbjudande från en annan fotograf, Uthells som också var att man måste ta innan barnet är 7 månader precis som det var på Studio CK, så jag gick in på Uthells idag och beställde en fotografering av Olivia den 26/9. Erbjudandet gäller 3 små bilder (antar det är samma storlek som på Studio CK 9x12) för 375kr. Så ska nu fundera ut på vad gumman ska ha för kläder på sig, + att vi ska ta nått nakenkort också, man fick nämligen kombinera. sen ligger alla bilder kvar i datorn så man kan göra förstoringar efteråt.

Igår åkte jag och Lillan och handlade målarfärg, vi ska nämligen måla om i hallen och i vardagsrummet, fick bara färg till dem 2 rummen från Aranäs (Vårt hyresbolag). Det ska faktiskt bli riktigt roligt och få greja lite :) Ska måla alla lister också för det är typ inte gjort på 30 år eller nått så dem är gulaktiga vilket inte kommer bli snyggt sen när vi målar om väggarna. Lika bra att göra allting när man ändå ska göra om, så vi ska ta taket också fast vi inte behöver men jag vill inte ha ett gulaktigt tak :/ Tänkte vi skulle börja nästa helg för David är ledig nästa fredag. Ska ha fondvägg i vardera rum också, vinröd i hallen där spegeln är och caffe latté i vardagsrummet där tv är. Resten ska vara nån slags vit färg, typ benvit eller cremé, ja, typ vit fast inte kritvit :)

Nu ska hela familjen gå ut och gå en sväng innan vi börjar med maten men gumman har såklart precis ätit. Tänkte vi skulle hyra nån film men vi får se. Tänkte nämligen bara ta det lugnt i kväll, kanske köper lite godis, det måste man nästan ha om man ska se film :) Men det är ju inte omöjligt att vi loggar in på wow sen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0