Tar sig frammåt

Märkte idag då jag hade Olivia på golvet att hon ålade sig frammåt, ja fatta, frammåt! Förut har hon bara ålat sig bakåt, som dem flesta barn brukar göra men nu går det äntligen åt rätt håll :) Tidigare då hon ville frammåt har hon rullat, hehe, men nu så behöver hon inte rulla dit hon ska, hon kan ju åla sig. Hon tar tag med sina händer och drar sig frammåt, det är helt fantastiskt, hon är ju suverän våran lilla gumma. Hon sitter bättre och bättre också men är fortfarande lite rund under rumpan :) Skulle behöva köpa nån hjälm till hennes lilla huvud, hon är ju helt tokig då hon ålar och rullar sig frammåt , vänder och vrider :) Kan inte lämna henne ensam en sekund. Här en dag då hon lekte på golvet i datarummet så var hon helt plötsligt inne i vårat sovrum (ligger brevid datarummet), då hade hon tagit sig över tröskeln :)

Går tydligen halsfluss nu och David har ont i halsen men som tur var, var det bara halsont, var nämligen på jouren nu på kvällen för på hans arbete behöver dem läkarintyg från första dagen, jag vet, låter helt sjukt! David var nämligen hemma från jobbet, trodde han hade halsfluss. Så David har mest sovit hela dagen, vart allmänt risig. Men jag och Olivia var på kungsmässan och träffade Linn och hennes lilla tjej som är ganska exakt 2 månader äldre än Olivia. När dem var bebisar (tycker nämligen inte att Olivia är en bebis nå mera, är ju faktiskt ½ år nu, stora tjejen) så påminde dem mycket om varandra till utseéndet :)

Börjar en svensk kriminalserie idag på 4:an nu kl:21.00 som jag tänkte börja titta på, går i 4 delar, får se om det är nått att se. Jag gillar nämligen kriminalserier och filmer, speciellt svenska, som Beck och wallander. Fast då ska det vara Wallander med Krister Henriksson och Beck med Peter Haber.

Kommentarer
Postat av: Linda

Haha visst är det roligt när det går framåt, helt sjukt vad fort det går sen när de fått in tekniken. /Linda (Carinas sons tjej)

2008-09-17 @ 06:23:26
Postat av: Lollo

Kul att det börjar röra på sig,men nu blir det lite jobbigare för er,snart dags för en sele så du kan knyta fast hon i en stolpe:-)

2008-09-19 @ 09:33:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0