Olivias inskolning / UL/ Ny bil

Olivias inskolning går bra än så länge. Dem första dagarna var hon bara 1½ timme och då var vi med henne hela tiden. Igår var första gången hon skulle äta på dagiset. Jag lämnade henne 9.30 och fick gå hem, dem skulle ringa om det var något. Allt hade då bara gått bra, ätit bra hade hon gjort. Idag lämnade David henne kl 9.00 så skulle hon vara till 14.00 så hon fick vara med på vilan. Vid 12.00 lägger dem sig, först hade hon grinat lite sen somnat, efter 10 minuter vaknade ett annat barn och skrek och då vaknade Olivia och var ledsen så då ringde dem oss så fick vi hämta henne så ska vi prova i morgon igen. Dem sa det är ingen idé och prova lägga igen eftersom hon vaknade ledsen, så det inte blir till något negativt.

Igår var vi till Ullared. var tvungen och köpa regnkläder till Olivia, har vart runt hela kungsbacka och inte hittat i hennes storlek förutom på polarn o pyret och det var alldelens för dyrt, dessutom var det ingen dragkedja på jackan, bara knappar och det tycker inte jag verkar vara någon hit. Dessutom har dem ju bara i marinblått eller rött på Polarn o pyret, tråkigt =)
Vi behövde i vilket fall som helst lite dagis dressar till henne så vi passade på och åka till Ullared. Hade tur med regnkläder, fanns två olika regnset i hennes storlek, köpte ett fodrat regnset till vintern också. Sen lite strumpor, byxor och tröjor.

Var på Ultraljud idag igen, för att läkaren skulle kolla utvidgningen och se om hon kunde se könet. Hon tyckte inte utvidgningen var något att oroa sig över, dessutom hade jag fått svar på trippeltesstet. Det visade att jag hade låg risk att få ett barn med kromosomfel, så läkaren tyckte inte att vi behövde göra ett fostervattensprov. Dessutom visade det att vi väntar en liten pojke :))

Jo föressten, var och köpte oss en ny bil i förrgår också, inne i Sisjön. Blev en titaniumgrå Volvo V70 2,4 170 business :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0