Lördags=Middagsgäster/Olivia gick 16-18 steg

Olivias farmor och farfar var här på middag i lördags. Vi bjöd på Fläskkarré stek, potatis, sås och grönsaker och såklart vin till tjejerna och läsk till grabbarna. Ska aldrig mer göra fläskkarré, är ju bara fett i det, skinkstek är mycket bättre och godare. Men såsen vi gjorde vart jäkligt god :) Den blev vi skit nöjd över. Blev en rolig kväll med kortspel och brädspel, väldigt kul.

På söndagen var vi med Olivias farföräldrar till några dem känner och tittade på deras bebis som var en månad, var nästan lika stor som Olivia, hehe. Dem har byggt ett hus, riktigt snyggt var det och luktade nytt inomhus. Blev väldigt sugen på att ha ett eget hus nu men lär ju dröja några år tills dess, först och främst fast jobb. Får hoppas den dagen kommer någongång då man kan bygga sitt eget hus. Har hittat ett perfekt Älvsbyhus :)

Idag var lilla familjen och hälsade på Elin, Martin och Maximus, fikade lite grann. Dem kom ju hem från Sälen igår och varit där en hel vecka, härligt. Längtar till vecka 12 då vi ska dit.

Igår gick Olivia många många steg, räknade till 16-18 steg, först gick hon några, stannade och fortsatte sen, så hon gick nästan från ena sidan rummet till andra sidan. Råkades faktiskt filma det oxå :) Jag pratade i telefon med Olivias morfar precis då David filmade. Ska bli kul för Morfar och titta. Längtar till sommaren då vi ska åka till Kalix och hälsa på Olivias morfar, blir att vi åker på helgen vecka 30. Sen fyller ju min farmor år veckan efter, 75 år :) Så det ska vi fira.

Kommentarer
Postat av: Mari

Hej, vad kul att ni har planerat att komma upp till sommarn. Ska bli roligt att träffa er, och få se hur stor Olivia har blivit på ett år. Ha de bra.

2009-02-16 @ 19:06:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0