Tagit 2 steg :)

Olivia är så duktig, hon stod och höll i mitt byxben och helt plötsligt släppte hon och gick ett steg till köksstolen och tog fast där och det filmade vi, håller på och filma henne lite som vi ska skicka till morfar :)
För någon dag sen stod hon vid slutet av soffan och bara släppte och gick, hann ta 2-3 steg innan hon drattade på rumpan, sen gjorde hon om samma sak om och om igen och bara skrattade. Hon är för gullig, verkar inte som hon är rädd iaf :)
Hon brukar gå från soffan till sin lilla fotölj som är 1-2 steg, så hon har börjat gå lite smått. Vet inte riktigt om man kan säga att hon går ännu men tar iaf några steg men ramlar sen på rumpan. Så snart kanske hon går utan att ramla på rumpan :)

Olivia har börjat öppna kökslådorna och kastar ut allt hon hittar på golvet, så nu får jag sätta nån pinne eller nått för, har inget farligt i dem 3 sista lådorna som hon kan nå. Tog ett tag innan hon kunde öppna lådorna då vi har så gamla och tröga lådor.

Har köpt hennes första vinterskor för några dagar sen, dem är dock storlek 22 och hon har 17 men är små i storleken, så är som 20 men dem är ändå förstora, ser roligt ut då hon går med dem :) Hittade tyvärr inga mindre för ett bra pris då hon inte kommer kunna ha vinter skor länge till men var tvungen och köpa ett par då vi ska till Sälen om ungefär en månad. För jag antar hon kommer gå och sitta i snön och leka och hon får ju inte frysa om sina små fötter.

Var på BVC förra veckan också, Olivia hade vuxit 1 cm, är nu 68 cm lång och hade bara gått upp lite mer än 250 g, så väger nu 6725 g. Hon fick också dos 2 av det nya vaccinet mot en massa öroninflammationer. Ska få en dos till men det var om några månader. Denna gången började hon grina lite grann men gick snabbt över. Snart fyller ju gumman 1 år också, gud vad tiden går fort. Synd inte morfar är ledig. Mormor kommer iaf, har beställt biljett :) Ska tillbaka till Barnmottagningen och ta lite prover, samma prover som då hon var några månader, bara för att kolla henne. Hon har sån lerig avföring och den borde ju vara hårdare i och med hon inte äter nått flytande. Så ska på en koll dit nu i februari.
Annars är allt bra med oss och Olivia är så himla busig. bvc sköterskan tror vi kommer få ha lite och göra med henne för att hon är så busig, hehe. Får väl införskaffa en sele sen när hon börjar gå, hehe. Ska ta och sätta in lite nya bilder på gumman men sitter just nu på Davids dator och bilderna finna på min, så håll ut, dem kommer :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Hehe skojj när första stegen kommer, vi räknade att Emma fgick när hon gick genom ett helt rum... Nu går hon överallt haha =) De går fort när de väl kommer igång, från första stegen tog de ca 1 månad tills vi godkände henne =).. sen efter de så finns de inge stopp...



Jo snart är de små 1 år, shit vad tiden rullar iväg...

2009-02-05 @ 13:29:56
URL: http://familjen-isaksson.blogspot.com/
Postat av: Lindah

Hon går mer och mer steg för varje dag som går... :)

2009-02-09 @ 19:02:14
URL: http://familjenlindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0